Kumaha ngagedekeun sirit anjeun dina rumaja

Sateuacan mikir ngeunaan kumaha carana ngagedekeun sirit rumaja, naon métode ngagunakeun, anjeun kudu ngarti naha aya anu peryogi pikeun ieu.

Tumuwuhna aktif sareng ngembangkeun alat kelamin dimimitian dina yuswa 10 - 12 taun. Dina sababaraha lalaki, dina umur 13-14, aurat geus tumuwuh, kabentuk jeung bisa ngabuahan endog. Ieu kasus rada husus - biasana sirit tumuwuh nepi ka 20 taun.

Naon pangaruh pangwangunan

Genetika boga pangaruh hébat kana sirit rumaja urang. Ngartos naon ukuran sirit bakal, kumaha éta periode pubertas, perlu nanya ka bapana.

Pikeun ningkatkeun prosés fisiologis, budak lalaki kedah tuang seueur tuangeun protéin, olahraga, sareng nyingkahan kabiasaan anu goréng.

olahraga sarta enlargement sirit

Organ séks rumaja ngahontal panjangna maksimal, biasana dina yuswa 17-18, teras kandel, ningkat diaméterna.

Prosés kamekaran sareng pamekaran réngsé dina yuswa 20 taun, kalayan kamekaran anu ditunda dina yuswa 25 taun.

Rata-rata ukuran sirit pikeun lalaki Kaukasia nyaéta 13-16 cm.

Faktor utama anu mangaruhan ukuran:

  1. Tingkat hormon jalu - téstostéron - dihasilkeun ku téstés.
  2. Predisposisi genetik kana ukuran sareng bentuk anu tangtu.
  3. Jumlah jaringan adipose dina awak. Obesitas négatip mangaruhan latar tukang hormonal, ngalambatkeun kamekaran alat kelamin. Hypotrophy ogé ngahambat tumuwuhna sirit rumaja urang.
  4. Kurang gizi: kalawan jumlah leutik protéin, kakurangan asam amino ésénsial, vitamin, séng, jeung elemen renik séjén, tumuwuhna alat kelamin slows turun atawa turun.
  5. Kabiasaan goréng di rumaja: ngaroko, kecanduan narkoba, panyalahgunaan zat, alkohol ngagaduhan pangaruh anu goréng dina kamekaran alat kelamin sareng organ sanés.
  6. Panyakit kronis, éndokrin, turunan anu parah ngakibatkeun gangguan métabolik.
  7. Tatu kana sistem reproduksi, craniocerebral bisa mangaruhan ngembangkeun neurohumoral anak, ngeureunkeun tumuwuhna aurat dina sababaraha tahap.
  8. Ékologi. Di daérah anu tercemar sacara kimia, aya panurunan dina ukuran organ réproduktif lalaki dibandingkeun sareng kota "bersih".

Ukuran sedeng

Ukuran sirit individu jeung ditangtukeun sacara genetik. Entong panik upami rumaja gaduh bédana tina data tabular: aya perkiraan ukuran.

Upami diménsi sirit nyimpang pisan tina anu dituduhkeun dina tabél, sepuh rumaja tiasa konsultasi ka androlog. Saatos ngumpulkeun anamnesis sareng pamariksaan, ubar hormonal anu ngagancangkeun kamekaran tiasa resep.

Pangaturan diri hormon sacara kategori henteu disarankeun, sabab tiasa ngakibatkeun hasil anu sabalikna, nyababkeun peluh rumaja !!!

Dina umur sabaraha anjeun kedah ngamimitian ngagedekeun sirit anjeun?

Hadé pisan mun éta teu ngaganggu tumuwuhna alam sirit, teu mangaruhan eta dina rumaja, bari aya hiji prosés aktif tumuwuhna sarta ngembangkeun sistem reproduksi - pubertas. Sakumaha aturan, éta tahan dugi ka 17-18 taun, teras kagiatanna turun.

Dina sababaraha rumaja, pubertas aktip lasts nepi ka 19-20 taun. Saatos sirit lirén tumuwuh panjangna saatos umur 18, ukuran tiasa dilaksanakeun pikeun ngagedekeunana.

Latihan dasar

NPL mangrupakeun enlargement sirit alam. Sakumaha ngaranna ngakibatkeun, tumuwuhna sirit ngagunakeun téhnik ieu lumangsung sacara alami, tanpa bedah jeung hormon. Rumaja ngalakukeun manipulasi anu dijelaskeun di bumi nyalira!

Nupers sorangan ngabatesan umur ngamimitian kelas ka dalapan belas taun.

Jelqing

Téhnik abad-lami populér pikeun ngagedekeun lingga di antara pangeusi Afrika sareng India. Diwangun ku gerakan urut basajan jeung leungeun sapanjang aci sirit, aimed dina ngaronjatkeun sirkulasi getih dina sirit. Dasar téhnik nyaéta gerakan Jelq - dina tarjamah milking. Eta bakal ngidinan Anjeun pikeun ngaronjatkeun panjangna, girth sirit, ngaronjatkeun karasa cacakan.

cau ngalambangkeun kanaékan sirit rumaja

Manjang

Organ santai ieu stretched dina sirkular, pulsating, gerakan séjén pikeun ngaronjatkeun panjangna.

Suspensi tina beban

Latihan ieu ngan ukur pikeun sirit anu kabentuk. Trauma pisan!

ngagantung beban dina sirit rumaja pikeun ngaronjatkeun

Beurat ditunda dina sirit. Perlu gaduh kaahlian sareng gantungan anu saé, leres-leres bungkus organ sateuacan manipulasi. Ningkatkeun beurat sacara bertahap.

Flexion

Sirit dedeg bengkok ka katuhu jeung kenca, bulak-balik. Ieu diperlukeun pikeun mimitian ku slight bends, lajeng minggu sanggeus minggu amplitudo jeung waktu paparan ngaronjat.

Ngagunakeun pompa a

Métodena ambigu, hasilna béda pikeun sadayana. Numutkeun kana ulasan, éta henteu ngabantosan batur, sedengkeun jalma anu ningali kamekaran sirit ampir langsung. Éta langkung saé pikeun ngagabungkeun metode ieu sareng prakték LLP anu sanés. Pompa naek cacakan, ieu aimed dina ngaronjatkeun aliran getih kana awak cavernous tina sirit.

pompa enlargement sirit pikeun rumaja

Aplikasi clamp

Ngan sanggeus workouts preparatory pikeun sababaraha bulan!

Clamping mangrupikeun metode anu bahaya pisan, dianggo pikeun ningkatkeun diaméterna. Sirit kedah disiapkeun sateuacanna. Aranjeunna ngamimitian manipulasi sanggeus sababaraha bulan jelqing biasa.

Métodologi:

  • sirit dibawa ka semi-ereksi, dasarna dibungkus ku lawon atanapi perban elastis, teras jepitan dipasang dina lawon, dikencangkeun;
  • aranjeunna mawa organ ka 90-100% tina hiji cacakan, tetep dina kaayaan ieu lima nepi ka sapuluh menit, bari sirit swells dina ukuranana.

Latihan Kegel

Frontal-coccygeal - otot ieu bisa nahan aliran cikiih nalika urinating. Latihan ditujukeun pikeun:

  • Voltaseu;
  • ingetan tegangan;
  • rélaxasi otot dina ritme béda. Waktosna laun-laun ningkat.

Aranjeunna ningkatkeun potency, ningkatkeun cacakan, mantuan ngajaga kontrol leuwih éjakulasi salila sanggama.

latihan pikeun ngagedekeun sirit rumaja

tips dasar pikeun beginners

Anjeun kedah ngamimitian manipulasi atanapi latihan sacara bertahap, kalayan beban anu alit! Ganti hiji poé latihan jeung poé istirahat. Upami aya tatu dina kursus latihan, maka samentawis sadayana latihan dieureunkeun.

  • Salaku hasil tina jelqing, getih diudag ti dasar ka apex tina aci sirit, sarta eta enlarges dina bentuk "baseball bat". Puncakna bakal langkung lega. Ieu perang kalayan bantuan nongkrong ka handap, ngaronjatkeun dasar sirit.
  • Saméméh ngalakukeun téhnik enlargement sirit, Anjeun kudu taliti ngukur sirit, nyokot poto pikeun ngalacak hasil tumuwuhna.
  • Aranjeunna ngukurna 1 - 2 kali sabulan, nyerat éta dina diary, dimana aranjeunna nunjukkeun rencana latihan umum pikeun waktos ayeuna - aranjeunna nyerat program NUP.

Kumaha jelqing:

  • make petroleum jelly atawa minyak pikeun glide hadé, euweuh sabun!
  • sirit munggaran dibawa ka 40% cacakan (kalawan waktu nepi ka 70% cacakan) jeung "milked" - mindahkeun getih sapanjang kalapa ti dasarna ka sirah, grasping sirit jeung Pakem tina OK - jempol jeung forefinger;
  • nalika ramo ngahontal sirah, jeung sisi séjén maranéhna nangkep dasarna ku cekelan dina OK tur mimitian gerakan anyar, ngan sanggeus éta ngaleupaskeun leungeun munggaran;
  • gerakan teu eureun pikeun jumlah waktu nu tangtu. Sirit kudu ngabareuhan salila urut.

Nalika orgasme ngadeukeutan, latihan dieureunkeun. Ngalakukeun urut ieu - jelqing - ngeunaan 10 menit. Kana waktu, gaya komprési, waktos naek.

Kumaha manteng sirit anjeun:

  • indéks jeung jempol nangkep sirit (dina sésana, tanpa hiji cacakan) saeutik leuwih jauh ti sirah jadi sikat aya di luhur;
  • ngajauhan diri, ngabantosan sisi anu sanés;
  • tahan pikeun 30 detik;
  • jadi pikeun 5 pendekatan;
  • unggal minggu, ingetan ngaronjat ka menit, jumlah deukeut nepi ka 6-7 atawa leuwih.

Latihan Kegel:

  • Tighten otot PC, saolah-olah nyobian tetep urination, tahan salila 5 detik. Laun ningkatkeun waktos ditahan ka 30 s;
  • galur LMB saolah-olah nyobian "ka WC langkung gancang". Tahan pikeun 5 detik;
  • cobian sacara misah silih tegangkeun / santai otot sphincter sareng pubic.

Pemanasan:

Pemanasan wajib pikeun ningkatkeun élastisitas sareng ngirangan tatu penile.

  1. Tahan sirit handapeun aliran cai haneut salila lima menit (teu leuwih ti sapuluh).
  2. parabot husus, kayaning kantong pemanasan kalawan uyah. Éta gampang dilakukeun - uyah dituang kana kaos kaki, dipanaskeun dina batré atanapi dina gelombang mikro salami 30 detik. atawa leuwih, kadang béas dipaké gaganti uyah. Kantong diterapkeun kana sirit sareng daérah pubic.

Hiji set latihan pikeun pemula

Program latihan pikeun pembesaran sirit béda, anjeun kedah milih anu paling cocog pikeun jalma anu tangtu. Lamun rumaja téh lengkep "ketel", teu nyaho dimana ngamimitian, Anjeun bisa ngamimitian kalawan program ieu, nyaluyukeun eta "pikeun diri. "

  1. 5 menit. pemanasan wajib dina cai atawa kantong uyah dipanaskeun.
  2. 5 menit manjangkeun sirit dina arah anu béda. Lima sét satengah menit sareng istirahat di antara. Saeutik demi saeutik, jumlah pendekatan ningkat, total waktosna dugi ka 10 menit.
  3. Jelq, mimitian ti saratus pikeun 3 detik. unggal, laun ningkat kana 300 gerakan. Bawa jelqing ka 30 menit.
  4. Sakali deui pemanasan nepi ka lima menit.
  5. 10 latihan Kegel. Tahan unggal kontraksi LMB salila lima detik. Ningkatkeun jumlah laun ka 50 sareng seueur deui, waktos ingetan ogé.
  6. Jadwal: dua dinten kelas, sadinten istirahat.

waktos latihan ngaronjat laun! Butuh waktu 6 minggu, pikeun sababaraha bakal butuh deui. Nalika tatu, istirahat.

Gizi jeung vitamin

Sugan kolot, utamana bapa, hoyong terang kumaha tumuwuh sirit badag pikeun anak. Upami teu aya predisposisi genetik kana sirit ageung, hese nyangka ukuran raksasa, tapi genetika ogé tiasa disaluyukeun.

Pikeun ngaronjatkeun ukuran sirit jeung ngembangkeun alus sistem éndokrin (mangaruhan produksi téstostéron), bahan wangunan diperlukeun - elemen renik, asam amino ésénsial, vitamin.

Kadaharan anu ngagaduhan pangaruh anu mangpaat pikeun kamekaran sirit rumaja:

  1. Kadaharan asal sato, ngandung loba protéin: daging, endog, kéju pondok - bahan wangunan pikeun otot, hormon.
  2. Seafood - lauk seger, hurang, tiram, caviar - beunghar protéin, asam oméga, zat biologis aktip. Éta ngandung seueur séng, anu dipikabutuh pikeun pangembangan alat kelamin, produksi téstostéron sareng mastikeun spérmatogenesis pinuh.
  3. Kacang: almond, walnuts. Ngandung protéin, asam lemak, vitamin larut lemak, microelements.
  4. Pisang, alpukat, melons, apricots, wortel, waluh, mangoes, berries: normalize métabolisme, loba karoten nu nyadiakeun produksi hormon, ngembangkeun tuntung saraf, vitamin.
  5. Greens, utamana seledri, promotes produksi hormon jalu, vitamin C aub dina sagala prosés métabolik, séng.
  6. Buckwheat jeung sa'ir mutiara bubur. Ningkatkeun nyerna sareng sirkulasi getih dina organ pelvis, ngamajukeun suplai getih kana sirit sareng kamekaranana. Ngandung séng sareng unsur renik anu sanés.
  7. Olive, wijen, minyak nabati flaxseed. Aranjeunna cleanse tina racun, mantuan asimilasi vitamin, ngandung omega-asam dipikabutuh pikeun ngawangun sél jeung regenerasi maranéhanana.
  8. Madu, produk beekeeping. Sumber tina sajumlah ageung zat aktif biologis, vitamin, unsur mikro.

Baking, katuangan berlemak, manisan sareng soda henteu ditingalikeun ka lalaki anu ngembang. Zat anu dipikabutuh pikeun ngembangkeun aktif sistem hormonal sareng kamekaran sirit rumaja henteu aya, sareng kalori tina katuangan sapertos kitu biasana disimpen "dina cadangan"!

Kalayan nutrisi anu leres sareng variatif, kagiatan fisik anu dipikabutuh pikeun ngembangkeun sistem sirkulasi, nyayogikeun oksigén sareng zat gizi ka organ, mungkin waé pikeun ngahontal kamekaran alami sirit.