Naon pangaruhna kana anggota pompa vakum

pompa vakum pikeun enlargement sirit

Seueur lalaki nyanghareupan masalah sirit leutik atanapi ereksi anu teu stabil. Dina waktos anu sami, ubar henteu salawasna ngabantosan, sareng kuring henteu hoyong pisan mangaruhan awak kalayan kimia. Ku alatan éta, pompa vakum sirit jadi populér.

Naha anjeun peryogi pompa vakum sirit

Pompa sirit mangrupikeun alat anu épéktip anu bakal ngabantosan ukuran sirit lalaki. Dina waktos anu sami, metodena langkung aman tibatan pil, sareng langkung murah tibatan bedah. Nalika vakum dijieun di jero alat, getih rushes kana jaringan sirit. Ku prinsip operasi, éta pisan sarupa pompa konvensional, nu saukur ngompa kaluar hawa.

Mimitina, alat ieu diciptakeun pikeun ngatasi masalah cacakan. Saatos rurusuhan getih kana sirit, éta naék, sareng upami anjeun pasang cincin cacakan, maka riser henteu lami-lami, sabab teu aya aliran getih tina sirit. Tapi dina hal ieu, anjeun kedah leres ngitung waktos paparan supados henteu ngaruksak aurat.

Penting pikeun ngarti yén sirit, sanaos nganggo pompa anu leres, moal ningkat sababaraha kali. Pangaruhna 2-4 cm sareng gaduh pangaruh samentawis. Sanggeus sababaraha waktu sanggeus ngompa, anggota balik deui ka ukuranana. Ku alatan éta, éta desirable pikeun ngalakonan prosedur rutin.

Sering pisan, alat ieu dianggo dina ubar pikeun ngubaran sababaraha bentuk peluh.

Pompa sirit ogé ngabantosan ngaleungitkeun kamacetan dina pelvis sareng ningkatkeun kualitas kahirupan seksual. Hasilna, lalaki bakal meunang orgasme leuwih warni tur sensasi unexplored dina ranjang.

jenis pompa pikeun enlargement sirit

Naon pompa sirit

Pompa vakum sirit umum pisan sareng tiasa dipésér di toko dewasa sareng online. Paling sering aya versi manual tina pompa. Ieu mangrupikeun modél anu diwangun ku flask sareng selang kalayan pir. Hawa diévakuasi sacara manual.

Aya ogé pilihan listrik anu dijalankeun dina batré. Kadali alat sapertos kitu dilaksanakeun tina panel kontrol atanapi nganggo tombol dina flask.

Pikeun anu resep nyerep di kamar mandi, modél cai khusus parantos diciptakeun anu ngan ukur tiasa dianggo dina cai. Pompa cai sirit ngagunakeun cairan tekanan tinimbang hawa.

Model anu langkung mahal gaduh tombol évakuasi darurat, ogé alat ukur tekanan.

Pompa ogé béda dina bahan pabrik. Bisa jadi plastik médis, aya ogé model ditambah segel silicone. Flasks dijieunna tina acrylic, tapi plastik médis masih prioritas.

Nalika milih, perhatikeun ukuranana. Sakuduna jelas cocog diménsi sirit ngadegdeg anjeun. Pompa leutik tiasa ngadek sirit, sareng anu ageung moal kéngingkeun hasil anu dipikahoyong.

Pilihan badag ku nagara asal. Tapi leuwih hade mun masihan leuwih sering dipake tinimbang ka Jerman atawa Amérika. Éta ogé ngahasilkeun pompa médis di Cina. Aya ogé produser domestik kualitas santun.

Pikeun rupa-rupa, anjeun tiasa milih modél warna naon waé. Di toko kami anjeun bakal mendakan pompa kualitas anu saé sareng pikeun unggal rasa. Aya produk anu sayogi pikeun dompét naon waé. Pikeun ngagaleuh pompa pikeun pembesaran sirit, anjeun ngan ukur kedah angkat ka toko kami sareng nganggo bantosan konsultan.

pompa enlargement sirit

Téhnik pompa

Supados hasilna janten positip-gancang, anjeun kedah tiasa nganggo alat anu leres. Anu mimiti, sateuacan dianggo, anjeun kedah nyukur sadayana perineum sareng pubis. Lamun bulu asup kana flask, ngarareunah bisa lumangsung.

Nalika ngalaksanakeun prosedur, pastikeun ngagunakeun pelumas. Nalika milih pelumas, disarankeun pikeun difokuskeun produk dumasar kana cai.

Penambahan gajih, oli atawa petroleum jelly bisa mangaruhan adversely produk jeung ngaruksak eta.

Prosedur, dina hal téknik palaksanaan, basajan. Anjeun kudu jadi nyaman. Anggota kudu dina kaayaan tenang, teu nangtung. Lajeng nerapkeun pelumas ka dinya sarta nempatkeun dina flask nu. Pastikeun pas snugly sabudeureun edges. Ayana irregularities atanapi sela bakal nullify sakabéh prosedur, sabab hawa bakal asup ka jero.

Sanggeus éta, anjeun kudu ngamimitian ngompa. Dina vérsi manual, ieu tiasa dilakukeun ku leungeun, tapi upami produkna otomatis, teras pencét tombol, panginten pilih modeu operasi, upami aya. Durasi prosedur kahiji henteu kedah langkung ti 15 menit. Saatos ngabiasakeunana, éta patut laun-laun manjangkeun waktos paparan. Ku nambahkeun hiji menit, perlu mawa waktu sési ka 40 menit.

Disarankeun ngalaksanakeun ngompa rutin, salaku jalan terakhir, unggal dinten sanés. Hadé sapopoé. Ngompa teu matak nyeri. Upami aya anu muncul, pastikeun konsultasi ka dokter, sareng dugi ka waktos éta henteu nganggo alat éta.

Tekanan bisa disaluyukeun pikeun kanyamanan. Aya gauges tekanan pikeun ieu, tapi dina model anggaran ieu dilakukeun sacara manual.

Saatos dianggo, alatna kedah dikumbah ku cai haneut sareng sabun sareng diusap garing. Lajeng flask perlu diolah ku antiseptik, preferably henteu dumasar-alkohol.

Contraindications

Pastikeun konsultasi dokter saméméh meuli pompa a. Anu mimiti, spesialis bakal tiasa sacara profésional menerkeun ka anjeun naha anjeun peryogi alat ieu. Kadua, aya sababaraha contraindications pikeun ngagunakeun pompa anu kedah diperhatoskeun. Larangan kalebet patologi sapertos kieu:

  • Ruksakna kulup tina sagala alam.
  • Panyakit tepa tina organ séks.
  • Diabetes.
  • Patologi ati sareng ginjal.
  • Panyakit sistem vaskular, khususna kacenderungan pikeun ngabentuk gumpalan getih.

Upami aya hiji atanapi langkung panyakit ieu, maka anjeun kedah milarian cara anu sanés pikeun ningkatkeun sirit. Pompa sirit masih mangrupikeun alat médis, sanés cocooan séks. Ku alatan éta, konsultasi jeung dokter jeung adherence ketat ka sadaya parentah wajib. Upami teu kitu, anjeun tiasa nyababkeun tatu kana sirit sareng ngarugikeun umum pikeun kaséhatan.

ulasan

Pompa sirit, nurutkeun ulasan, bener mantuan. Aya sababaraha nuansa dina aplikasina, tapi dina waktos anu sami ngahasilkeun pangaruh anu dipikahoyong. Ieu ngan sababaraha ulasan ngeunaan pompa vakum sirit:

  1. Lalaki, 32 taun. "Sirit kuring leutik. Kuring malah hayang indit ka operasi. Kuring indit ka dokter, sarta anjeunna disarankan kuring pompa vakum. Anjeunna nyebutkeun yen eta waragad kirang, tapi pangaruh bakal. Salila bulan latihan, sirit sabenerna ngaronjat ku 3 cm. Ayeuna kuring wareg jeung bakal neruskeun prosedur.
  2. Lalaki, 28 taun. "Sacara prinsip, kuring wareg ku ukuran sirit, tapi nalika kuring nguping ngeunaan alat anu tiasa ngagedekeun sakedik, kuring janten kabetot. Kuring kedah langsung nyarios yén upami anjeun ngarep-ngarep hasil anu jero dengkul, maka anjeun moal kéngingkeun. Tapi pasti bakal aya sababaraha séntiméter tambahan. "
  3. Lalaki, 50 taun. "Kuring ngagaleuh pompa éta kusabab dokter nyarankeun éta salaku palatih ereksi. Dipaké sacara ketat nurutkeun parentah. Hasilna, interruptions cacakan dieureunkeun, sarta sensasi kelamin jadi béda - caang jeung panjang.
  4. Dokter. "Pasién kuring sering datang kalayan masalah cacakan minor. Tapi henteu sadayana tiasa sareng mangpaat nyandak ubar sintétik kalayan sajumlah ageung efek samping. Upami dina agrégat aya ukuran leutik sirit, maka kuring mamatahan sadayana mésér pompa pikeun pembesaran sirit. Ieu simulator nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngarasa percaya diri, nyieun cacakan anjeun stabil, sarta dimensi ditarima.

Aya ulasan négatip ngeunaan alat dina Internét. Tapi aranjeunna utamina asalna ti jalma anu ngalanggar aturan pamakean, sareng ogé ngalalaworakeun contraindications. Seueur jalma anu mésér simulator tanpa konsultasi ka dokter, panginten éta mangrupikeun kaulinan anu aman. Mangkana tatu, sarta nyeri, sarta kurangna hasil.

Kadé ulah maranéh ngalalaworakeun kana pancegahan kaamanan, teu nyandak alkohol salila prosedur, sarta teu make alat homemade. Anjeun kudu meuli ukur simulators kalawan sertipikat kaamanan, dihasilkeun dina lisénsi.

Tungtungna

Ukuran leutik sirit bisa négatip mangaruhan harga diri hiji lalaki. Ieu bakal mangaruhan sagala aspek kahirupan.

Tapi lamun alam teu endowed anjeun kalayan martabat hébat, anjeun teu kudu nyerah. Ieu tiasa dilereskeun, pikeun ieu pompa vakum diciptakeun. Éta ngan ukur kedah leres-leres ngadeukeutan prosés sareng ngagunakeunana leres.

Ieu mangrupikeun alat médis, ku kituna konsultasi dokter diperyogikeun. Saatos prosedur, anjeun bakal perhatikeun bédana, sakumaha ogé pasangan anjeun.