Enlargement sirit di imah

Sakur lalaki impian pikeun ningkatkeun ukuran sirit, henteu paduli umur, naha rumaja 12 (13-14) atanapi langkung ti 40 taun. Enlargement sirit mungkin ku sababaraha cara, tapi hal anu penting pikeun inget yen eta moal mungkin radikal ngagedekeun organ lalaki sanajan ngagunakeun campur bedah. Tutorial pidéo anu tiasa dipendakan dina wéb utamina nyarioskeun kumaha carana ningkatkeun panjang sirit, volume sareng masihan kapercayaan diri ngalangkungan cara anu dianggo di bumi.

ngukur sirit saméméh ngagedéan maké conto cau

Kumaha carana ngagedekeun sirit di imah, éta mungkin pikeun ngahontal kanaékan maksimum wawanen ku maksimum 5 cm, sabaraha lila lalaki kudu ngadagoan hasilna, sarta naon ubar bisa dianggap universal pikeun imah? Ieu wincikan dina artikel, kitu ogé poto jeung video bahan jeung ulasan lalaki jeung komentar ti ahli.

Masalah fisik atanapi psikologis: kumaha ngartos lalaki

Sirit mangrupikeun organ utama lalaki, mustahil pikeun ngabantah ieu, ukuran sareng kinerja sirit malah langkung penting tibatan harta material atanapi status sosial. Ieu fakta indisputable, sarta maranéhanana lalaki anu sirit (dina pamadegan maranéhna) teu ngahontal ukuran maranéhna rék, mindeng ngamekarkeun ngarareunah psikologi serius.

Saeutik demi saeutik, sugema sareng organ réproduktifna janten masalah anu serius, lalaki leungiteun kapercayaan kana kamampuanna, harga diri diremehkeun, tuang diri sapopoé nyababkeun karusakan diri anu laun.

Métode pikeun pembesaran sirit dikembangkeun ku spesialis khusus pikeun lalaki sapertos anu hoyong ningkatkeun ukuran sirit sareng nampi deui kapercayaan diri. Tapi saencan nyarankeun kumaha carana ngagedekeun sirit, dokter bakal nyoba nangtukeun naha éta téh jadi diperlukeun pikeun lalaki pikeun manjangkeun (manteng) atawa nambahkeun volume kana sirit, kumaha fisiologis eta pakait jeung rata, atawa éta whim fleeting dumasar kana invented (atawa ditumpukeun ku iklan) standar.

Janten, naon anu tiasa dianggap "standar emas" pikeun sirit di lalaki? Rata-rata notorious 14 cm atawa "ditumpukeun" 25, sanajan pilihan dimungkinkeun, cukup Oddly, scares awéwé leuwih ti eta metot, tapi, Tapi, popularitas metode enlargement sirit ieu tumuwuh unggal taun.

Kumaha carana ningkatkeun ukuran sirit sareng naha mungkin pikeun ngagedekeun sirit di bumi? Kumaha efektif ieu atanapi metode éta, kumaha cara nerapkeunana leres sareng naha éta gampang pikeun anjeun nyalira sareng kumaha ngagedekeun sirit di bumi - langkung seueur ngeunaan ieu engké.

Aspék anatomis: pamahaman awak anjeun

Fitur utama sirit di lalaki bisa dianggap na ngaronjat sensitipitas kana sagala rangsangan éksternal, kanyataan anatomis sejen kabuktian kamampuh sirit "nyaluyukeun" kana ukuran heunceut pasangan urang. Di dieu perlu tumut kana akun nu kudu konstan.

Naon nuturkeun ieu? Para ahli nyebatkeun yén kalayan heunceut anu heureut, sirit anu cukup ageung tiasa "ngaleungitkeun beurat" pikeun nembus "suci anu maha suci", tapi naha ieu hartosna yén sirit anu leutik laun-laun tiasa nyaluyukeun kana ukuran anu ageung tina heunceut awéwé, naha ieu nyata jeung naon prosedur atawa video tutorial mantuan nyieun tumuwuhna sirit nyata di imah?

Dina hal ieu, dokter kapaksa nangtang masalah psikologi aya na nyarankeun yén lalaki didatangan psychotherapist a, sabab ieu bisa nunjukkeun neurosis (stress, masalah di gawe) atanapi disagreements serius dina kulawarga di imah.

Kami nganalisis sadaya metode kamekaran

Tapi lamun lalaki teu eureun hayang ngagedean sirit, gagasan geus lila "ripening" jeung kaputusan na teu dibantah, dokter tiasa mamatahan cara paling rasional pikeun ngagedekeun sirit di imah. Paling sering, ieu mangrupakeun kombinasi antara sababaraha pilihan, kaasup urut, creams, ointments, pompa, beurat, kitu ogé métode rahayat baheula (bumbu).

Nyatana, ngan ukur aya dua cara pikeun ningkatkeun anggota:

  • métode augmentation imah.
  • Bedah di rumah sakit.

Pilihan anu terakhir henteu tiasa dianggap salaku cara pikeun gancang ningkatkeun sirit, salian ti éta, kedah aya indikasi médis pikeun operasi, sareng henteu ngan ukur kahayang lalaki pikeun ningkatkeun lingga ku séntiméter panjang sareng volume. Ulasan pasien sareng dokter nunjukkeun yén bedah moal masihan 3-5 cm ghostly, maksimal anu anjeun tiasa ngandelkeun nyaéta 1-1, 5 cm.

Kiwari, pikeun lalaki, métode imah geus jadi utamana revered, jeung nu bisa ningkatkeun sirit, manteng, nambahan volume atawa maksakeun getih ngalir dina waktu katuhu lamun cacakan teu cukup stabil.

Pikeun sacara mandiri ngartos sadaya nuansa ngagunakeun metode ieu atanapi éta, anjeun henteu ngan ukur kedah maca versi kertas tina petunjuk, tapi ogé ningali pidéo tematik anu rinci ngeunaan naha mungkin pikeun ningkatkeun sirit, kumaha gancang ningkatkeun sensitipitas. , jeung kumaha ideally lingga bakal ningkat lamun ngagunakeun pilihan béda. dipaké di imah.

Cara anu pang populerna sareng efektif:

  1. Pijat anu ngagedékeun sirit di bumi.
  2. Jelqing.
  3. Beurat (beurat).
  4. Alat husus (extender, pompa vakum).
  5. Kosmétik (semprotan pikeun enlargement sirit, salep, gél).

Masing-masing metodeu gaduh kaunggulan sareng kalemahan, janten disarankeun pikeun diajar ngeunaan masing-masing tina spesialis atanapi nonton pidéo tematik. Lengthening sareng volumizing moal lengkep upami lalaki éta teu malire aspék penting tina ngagunakeun metode di bumi, sareng ogé henteu tumut kana contraindications.

FAQ: Sagalana nu peryogi kauninga

Dina janjian jeung urologist a, lalaki mindeng nanyakeun ngeunaan kumaha mungkin sabenerna ngaronjatkeun sirit di imah (ku 3-5 cm atawa leuwih), sabaraha lila pangaruh bakal lepas (dinten, minggu, taun). Ieu hususna leres pikeun ubar, ubar rahayat sareng suplemén dietary.

Naon cara anu paling éfisién?

Dokter henteu tiasa masihan jawaban anu pasti, éta sadayana gumantung kana jinis pangaruh anu dipikahoyong ku lalaki (manjangan atanapi ningkatkeun volume). Sakumaha saé anjeunna nuturkeun sadaya saran. Sakumaha aturan, hasil anu langkung stabil dicandak dina kombinasi metode mékanis sareng agén éksternal.

Iraha ngarepkeun hasilna?

Pamakéan salep, krim, semprot atanapi gél biasana dirancang pikeun éfék jangka pondok. Hasilna bakal katingali sababaraha menit saatos aplikasi, sareng pangaruhna dugi ka 2-3 jam.

Jelqing, alat mékanis bakal masihan hasil dina 2-3 minggu, tapi bakal nahan pangaruh langgeng.

Upami anjeun nganggo sadaya metode di bumi, pangaruhna bakal langkung ageung?

Henteu, anjeun teu tiasa sacara kategoris nganggo "tilu belas metode" dina waktos anu sami, anjeun tiasa nyababkeun tatu anu teu tiasa dilereskeun sareng tibatan pembesaran sirit, ngahontal pangaruh anu sabalikna.

Naha pembesaran sirit dina yuswa 14 taun tiasa ditampi?

Anjeun teu kedah ngalakukeun ieu, sabab aya kamungkinan disrupting tumuwuhna alam jeung formasi organ séks.

Naha mungkin pikeun ningkatkeun sirit di bumi salamina?

Ieu mungkin, sabab lolobana métode anu fokus teu ukur dina kumaha carana ngaronjatkeun aliran getih kana sirit, tapi dina achieving hasil stabil.

Anggota anu leres-leres elongated sareng voluminous nahan bentukna salamina, hal utama nyaéta ngalakukeun sadayana kalayan kasabaran sareng kasabaran anu pikaresepeun, nonton tutorial pidéo, turutan sadaya saran ti urologist.