Ulasan ngeunaan Big Boy

  • Yogi
    Maréntahkeun jeung megatkeun pikeun nguji éféktivitas igel Big Boy. Leungit di dieu aya sia husus. Fasilitas nu geus ambeu pikaresepeun jeung konsistensi. Sanggeus aplikasi tina ditingkatkeun kamampuhna cacakan, jeung sirit ngaronjatkeun dina ukuran.
    Big Boy
  • Kevin
    Meuli ieu gél Big Boy sacara husus, dina raraga ngaronjatkeun ukuran. Urang loba nu teu kawas awak mah jeung kuring oge jeung kuring megatkeun pikeun ngalakukeun hiji hal jeung éta. Nu gél teu nu eta promotes tumuwuhna sirit, eta bakal getih ngalir, tapi pohara kapaké. Ubar kuring liked, bisa mamatahan.
    Big Boy
  • Eko
    Kuring teu nyaho, anu aya nu teu hoyong eta. Barang alus. Lamun anjeun panawaran gél komo kulit mimiti ngarasa beda. Jeung potency, ayeuna teu aya masalah di sadaya. Bau Big Boy pisan nice.
    Big Boy
  • Andi
    Baraya sadaya. Dipaké Big Boy pikeun kira sabulan. Pangaruh badag. Sirit geus bener ngaronjat dina 2 nempo bau jeung gél tékstur ieu pisan pikaresepeun, jeung nerapkeun ieu gancang jeung uncomplicated.
    Big Boy
  • Agus
    Pasangan nu dimimitian ka ngawadul ngeunaan kualitas hirup seksual. Kuring megatkeun pikeun meuli Big Boy. Lamun kuring teu tangtu, eta jadi jelas yen gél bener hade. Kuring geus cacakan masalah jeung sarana pikeun ngabéréskeun eta. Ukuran ngaronjat ku 1,5 cm.
    Big Boy
Peunteun pangguna Big Boy
4.6
6