Pangalaman dina pamakéan Big Boy

Pangalaman dina pamakéan Alisher ti Kazakhstan

Hello everybody. Kuring hoyong bagikeun solusi pikeun masalah anjeun. Saméméh loba pisan rusuh ngeunaan ukuran leutik kaunggulan. Bisa teu kabuka ngarasa di bed, sabab manéhna terang yen manehna teu bisa nganteurkeun 100 kapuasan persen ka pasangan. Nu anyar datang di sakuliah hiji gél pikeun enlargement sirit Big Boy. Saterusna, Anjeun bisa diajar ngeunaan alat.

Konsistensi jeung bungkusan

Tékstur gél Budak Gedé

Konsistensi persiapan gampang jeung pikaresepeun ka touch. Alatan eta lamun diterapkeun aya teu nu mana wae nu kasulitan.

Ubar Big Boy dijieun beautifully jeung metot. Tube nyaéta pohara merenah pikeun nyimpen. Nu gél teu bocor ngaliwatan bungkusan, sagalana geus rengse pisan pageuh. Nyimpen eta gampang, nu alat teu ngeusian loba rohangan dina rak jeung teu conspicuous alatan warna hideung tina tube. Nyaeta, euweuh babaturan Anjeun moal aya bewara eta dina nightstand atawa tempat sejenna. Kumaha carana make alat anjeun ditulis dina.

Hanjakalna, pikeun make narkoba Big Boy karya ngan di imah. Saprak make merlukeun sababaraha persiapan. Tapi sacara Umum eta sacara logis jeung ka kuring eta teu menyakiti.

I dipaké ieu gél

Mah dimimitian ngagunakeun ieu gél alatan kateupastian. Pamajikan mah ceuk kuring teu méré nya 100% pelesir di bed. Sanggeus ieu basa kuring mimiti pikeun ngarobah hiji hal. Geus katingal lila di Internét I nempo resensi dina ieu alat jeung geura megatkeun pikeun raraga eta.

Lamun kuring dipaké igel Big Boy, ogé dipaké vitamin. Atuh naon ieu pikeun pangaruh pamakéan ubar ieu komo leuwih alus. Sabab vitamin boga peran penting dina prosés ieu. Maranéhanana bisa narik sagala nu perlu fungsi dina awak jeung nguatkeun sistim imun, atawa maranehna bakal mawa penting séjén bonus. I dipaké vitamin sababaraha kelompok.

Kompléks vitamin babarengan jeung pamakéan Budak Gedé - hasil komo leuwih alus
  • Vitamin A. Salaku mah ngarti nya, manéhna tanggung jawab produksi hormon sex. Anak aplikasi restores sadaya prosés ieu. Sajaba ti éta, vitamin a teu mucunghul prosés radang dina sistim urogenital.
  • Vitamin C kuring ogé dipaké. Vitamin ieu grup boga restorative pangaruh, maranéhanana langsung mangaruhan kualitas spérma, maranéhanana boga pangaruh positif dina potency. Pamakéan vitamin ieu miboga pangaruh positif dina tumuwuhna sirit. Manéhna bener-bener ngaronjat.
  • Vitamin B1 nyumbang ka pengkuh cacakan, ieu pisan pleased. Manéhna raises potency, ngaronjatkeun fungsi sistem cardiovascular.

Sadaya ieu ngajadikeun hasil ngagunakeun gél Big Boy komo caang.

Hasil

Hatur nuhun ka vitamin jeung ubar mujijat Big Boy, ukuran ngaronjat ku 2 cm salila 14 poé. Kuring henteu percaya ieu mungkin, tapi hasil ieu gede. Nyarankeun ieu gél.